Nu gratis verzendingen op alle orders vanaf € 150,-

RETOURNEREN

 

Vanaf het moment dat je jouw bestelling thuisbezorgd krijgt, heb je de artikelen 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. 

 

Wanneer je niet tevreden bent over het artikel, kun je het binnen de zichttermijn in de originele verpakking retourneren. 

Retourneren zonder volledig ingevuld retourformulier kunnen we niet in behandeling nemen.
Neem contact met ons op om een retourformulier te ontvangen.

 

Binnen 14 werkdagen na ontvangst in ons magazijn crediteren wij de geldende waarde. Een saldo in jouw voordeel wordt op je rekening overgemaakt. 

Retour adres:

STOER PAARD

J.vandeveldelaan 134

1701NE Heerhugowaard

Nederland

 

Ieder teruggestuurd pakketje moet voldoende gefrankeerd zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen en de bijbehorende kosten.

 

Voorwaarden

1  Goederen die retour worden gestuurd dienen onbeschadigd en compleet aangeleverd te worden.
2 U dient de producten in een geschikte omverpakking terug te sturen en geen stickers en/of tape te plakken op de originele verpakking. Het schrijven op de originele verpakking is niet toegestaan.
3  Indien u gebruikt wilt maken van volledige restitutie, dient u de producten in originele verpakking te retourneren. Onderstaande punten leiden tot waardevermindering:
 
- beschadigde producten of verpakking
- tape en/of stickers op de originele verpakking
- het schrijven op de originele verpakking
- verscheurde en/of ontbrekende folie
- vieze producten of verpakking 
 
4  Goederen worden op uw eigen risico verzonden. Ons advies is daarom de retourzending aangetekend te versturen, en de traceercode te bewaren.