Bereid je paard voor op oud en nieuw

Bereid je paard voor op nieuwjaarsdag: Likstenen tegen vuurwerkstressOud en Nieuw staat voor de deur, en terwijl velen van ons uitkijken naar de festiviteiten, kan het voor onze viervoetige vrienden een tijd van stress zijn. Vooral voor paarden en pony's, die vaak worden getroffen door vuurwerkstress, is het essentieel om goed voor te bereiden op de knallen en lichtflitsen.Vuurwerkstress bij Paarden: Begrijp het, beheer hetPaarden zijn van natuur prooidieren, wat betekent dat harde geluiden en gevaarlijke lichtflitsen hen kunnen laten schrikken. Het is cruciaal om te weten hoe je de stress bij je paard kunt verkleinen tijdens deze feestelijke periode.De juiste stal keuzeOverweeg waar je je paard tijdens de jaarwisseling stalt. Een rustige omgeving, weg van directe vuurwerk blootstelling, kan een wereld van verschil maken. Bijvoorbeeld een paddock verder van de weg af of in een stal of schuur met kuddegenoten met muziek aan. Zorg voor genoeg afleiding.Likstenen tegen Stress: De nieuwe oudjaars traditieDit jaar hebben we een innovatieve oplossing gevonden: Likstenen tegen stress. Ontworpen om je paard te beïnvloeden en te ontspannen, bied deze likstenen een natuurlijke manier om met vuurwerkstress te gaan. Doordrenkt met rustgevende ingrediënten zoals kamille en lavendel, zijn ze de perfecte metgezel voor je paard tijdens de feestdagen.Hoe likstenen werkenOnze likstenen zijn gecombineerd met zorgvuldige geselecteerde ingrediënten die bekend staan ​​om hun eigenschappen. Door je paard deze likstenen aan te bieden, geef je ze een gezonde manier om met de stress te gaan.Voordelen van likstenen tegen stressKalmerend Effect: De verzachtende elementen in de likstenen helpen stress te verminderen.Natuurlijke ingrediënten: Onze likstenen zijn met natuurlijke, paard vriendelijke ingrediënten.Entertainment: Likstenen bieden niet alleen stressverlichting, maar ook vermaak voor je paard.Een Vredig Oud en NieuwLaten we streven naar een stressvrij Oud en Nieuw voor onze paarden. Ontdek de magie van likstenen tegen stress en maak van deze jaarwisseling een kalme en serene ervaring voor je paard.Bestel onze likstenen tegen stress vandaag nog en geef je paard het geschenk van kalmte. Oud en Nieuw wordt nog specialer met jouw goed voorbereide en ontspannen metgezel!

Lees meer »

Afwezigheid EquiFair zuid

Beste paardenliefhebbers,Met een mengeling van spijt en vastberadenheid willen we jullie laten weten dat Stoerpaard.nl dit jaar helaas niet aanwezig kan zijn op EquiFair Zuid, waar we zo naar uitkeken. Door een onverwacht auto-ongeluk zijn we genoodzaakt onze deelname aan dit geweldige evenement te annuleren.Hoewel we teleurgesteld zijn dat we jullie niet persoonlijk kunnen ontmoeten en onze producten kunnen presenteren, willen we deze situatie ombuigen naar iets positiefs. Als teken van onze waardering voor jullie steun en om de teleurstelling te voorkomen, hebben we een speciale online aanbeveling voor jullie bedacht!Online EquiFair Special : Gedurende het weekend van EquiFair Zuid zaterdag 2 en zondag 3 september 2023, bieden we al onze trouwe klanten een exclusieve korting van 5% op geselecteerde producten in onze webshop. Dit is onze manier om jullie te laten weten dat we aan jullie denken, zelfs als we er fysiek niet bij kunnen zijn.Om van deze korting te profiteren, gebruik je eenvoudig de code EQUIFAIRZUID5 tijdens het afrekenen op onze website. Blader door onze collectie en ontdek hoogwaardige cadeauartikelen en likstenen voor jouw geliefde paard(en) tegen een verrassende prijs.We willen jullie bedanken voor jullie begrip en geduld in deze tijd. Jullie steun betekent alles voor ons, we hopen dat jullie deze kleine actie waarderen als een teken van onze dankbaarheid.Als er vragen zijn of als we je ergens mee kunnen helpen, wacht dan niet om contact met ons op te nemen via info@stoerpaard.nl. Wij staan klaar om je te helpen.Be safe, blijf genieten van jullie paardenpassie, en we hopen jullie op het volgende evenement te zien!Met vriendelijke groet,Stoerpaard.nl Team

Lees meer »

EquiFair Noord

Actie EquiFair! Op zaterdag 17 juni is het zover, je kunt ons vinden in de binnenhal tegenover de showring hal 1 (de grote hal). Kom je gezellig even langs?

Lees meer »