• GRATIS verzending op alle orders vanaf € 49,99
  • Gratis lippenbalsem bij aankoop vanaf € 20,00!

Vonk event

Gelegen in een prachtig landschap, biedt het een adembenemende omgeving voor zowel deelnemers als toeschouwers. Het geluid van galopperende paarden, de geur van vers gemaaid gras en de spanning in de lucht maken het evenement onvergetelijk. Mensen komen van heinde en verre om de adrenaline en gelijktijdige van de paardencross te ervaren. En dit jaar is het nog specialer want STOER PAARD is voor het eerst aanwezig!

Lees meer »

Het verhaal van.. Jolien

"Ik dacht altijd dat mijn paarden alles hadden wat ze nodig hadden in hun voer en hooi, maar toen ik begon met het gebruik van likstenen, veroorzaakte ik een enorm verschil in hun gezondheid en gedrag."

Lees meer »

Pinnen

Op evenementen en geen cash op zak? Geen probleem! Bij STOER PAARD kan je pinnen, graag zelfs! Ons eerst volgende evenement is op het KNHS terrein, Equiday zaterdag 8 april in Ermelo. Wij zijn te vinden op het buitenterrein bij hal B.

Lees meer »

Super cute!

STOER PAARD heeft mini likstenen! Super schattig! Handig voor als je paard of pony niet stil wilt staan bij de hoefsmid, hoefverzorger of natuurlijk bekapper (Lees: oeps hij bijt nooit..) tijd voor een oplossing! 6 verschillende smaken met onder andere: Kamille, lavendel, munt, eucalyptus, rozenbottel, vanille, appel en banaan. Deze gezonde likstenen bevatten alleen natuurlijke melasse en mogen 24/7 beschikbaar gesteld worden. De mini likstenen wegen 750 gram en zijn makkelijk op te bergen. Zo blijft jouw paard of pony braaf stil staan tijdens het poetsen of bekappen. Wie wilt dat nou niet?! Shop ze hier:

Lees meer »

Cowboy hoeden

De trend van deze zomer! Als een echte fashionista de zomer van 2023 door? Dan mogen deze cowboy hoeden niet ontbreken! De cowboy hoeden of zeg maar gerust cowgirl hoeden zijn leverbaar in verschillende maten, kleuren en kwaliteit, van vegan tot buffelleer. Shop ze nu!

Lees meer »