Winactie EquiFair

STOER PAARD Winactie 

 

Wil jij de kans krijgen om een geweldig likstenen pakket te winnen voor jouw paard? Doe dan mee aan de Stoerpaard.nl EquiFair Noord Winactie en maak je paard blij met de beste mineralen en vitamine!

Stap 1: Bezoek de stand van Stoerpaard.nl op EquiFair Noord op 17 juni in Exloo. Ontdek onze uitgebreide collectie likstenen en leer meer over de voordelen van deze essentiële mineralen voor de gezondheid van je paard.

Stap 2: Neem een leuke foto van jou en je paard met het gekochte product (thuis of bij onze stand). Of het nu een spontane selfie is of een hartverwarmend moment tussen jullie beiden, we willen jouw paardengeluk vastleggen!

Stap 3: Plaats je foto op Instagram/Facebook en tag @stoerpaard met de hashtag #StoerpaardEquiFairNoord. Vergeet niet om je profiel openbaar te maken, zodat we je inzending kunnen zien.

Stap 4: Volg @stoerpaard op Instagram en facebook om op de hoogte te blijven van de winnaar en andere leuke paard gerelateerde content.

Wat kun je winnen?

Hoofdprijs: Een likstenen pakket voor je paard! Dit pakket bevat een assortiment hoogwaardige likstenen die jouw paard voorzien van de benodigde mineralen voor een optimale gezondheid.

Hoe selecteren we de winnaar?

Op 25-06-2023 zullen we de winnaar selecteren uit alle inzendingen. De winnaar wordt gekozen op basis van originaliteit, creativiteit en de bijzondere band tussen jou en je paard.

 

Let op: Door deel te nemen aan de winactie, geef je Stoerpaard.nl toestemming om je foto te gebruiken voor promotionele doeleinden op onze sociale media-accounts en website.

 

Mis deze kans niet om je paard te verwennen met een fantastisch likstenen pakket van Stoerpaard.nl! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op EquiFair Noord en jullie geweldige inzendingen te zien.

Veel succes en tot ziens bij de stand van stoerpaard.nl!

 

Voor meer informatie en updates, bezoek onze website www.stoerpaard.nl en volg ons op Instagram en Facebook @stoerpaard.