Product van de maand Mei

Product van de maand mei

 

Vliegenspray voor Paarden: Een essentieel wapen tegen vervelende vliegen

Introductie:

Vliegen zijn een constante bron van irritatie voor paarden. Ze kunnen niet alleen ongemak veroorzaken, maar ook ziekten en infecties overbrengen. Gelukkig is er een effectieve oplossing om deze vervelende insecten op afstand te houden: vliegenspray voor paarden. In dit blog zullen we de voordelen van vliegenspray bespreken, verschillende soorten vliegensprays behandelen en enkele tips geven voor het gebruik ervan. Lees verder om te ontdekken hoe vliegenspray het leven van je paard comfortabeler kan maken tijdens de warmere maanden.

Voordelen van vliegenspray:

 1. Bescherming tegen vliegenbeten: Vliegenspray creëert een barrière op de huid van het paard, waardoor vliegen geen direct contact kunnen maken en beten kunnen veroorzaken. Dit vermindert de kans op jeuk, irritatie en mogelijke allergische reacties.

 2. Vermijdt gevoelige gebieden: Bij het toepassen van vliegenspray, verwijderend contact met de ogen, neusgaten en open wonden. Deze gebieden zijn verholpen en kunnen irritatie veroorzaken door contact met de spray. Gebruik een doek van de spons om het gezicht van het paard te behandelen en wees voorzichtig rond gevoelige gebieden.

 3. Combineer met andere maatregelen: Naast vliegenspray zijn er andere maatregelen die kunnen helpen om vliegen op afstand te houden. Denk aan het gebruik van vliegendekens, de stofzuiger van de mest in de stal en het creëren van een goede ventilatie in de omgeving van het paard.

   

  Conclusie:

  Vliegenspray is een essentiële hulp voor paardeneigenaren om hun viervoeters om te beschermen tegen de hinderlijke effecten van vliegen en andere insecten. Door regelmatig vliegenspray toe te passen, kunnen paarden comfortabeler en gezonder blijven tijdens de warmere maanden

 

 

Uitverkocht

Zedan Paardendeo Vachtspray

€ 25,95
Uitverkocht

Zedan Paardendeo Vachtspray

€ 25,95

De Zedan Paardendeo Vachtspray vormt een geurmasker rondom je paard of pony. Het maskeert langdurig de lichaams- en transpiratiegeur van je paard door de effectieve combinatie van beproefde natuurlijke essentiële oliën. De paardendeo vachtspray van Zedan verzorgt de huid met aloe vera extract, sesam-, avocado- en walnotenolie. Bevat geen alcohol.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik en royaal op de vacht sprayen. Contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Voor het eerste gebruik testen op een klein stukje huid.
Uitsluitend voor uitwendig gebruik en gebruik bij dieren. 

Koel en vorstvrij bewaren. 

Inhoud
500 ml

Uitverkocht

Liksteen anti insect

€ 15,50
Uitverkocht

Liksteen anti insect

€ 15,50

 Effect en voordelen:

 • Kan vervelende en schadelijke insecten zoals vliegen, muggen en vlooien afstoten
 • Kan de bloedsomloop bevorderen en het risico op trombose in slagaders voorkomen
 • Ondersteunt het immuunsysteem en kan bacteriële ziekten voorkomen
 • Bevordert het behoud van een neutrale pH van de maag
 • Antioxiderende werking door de mineralen ijzer, selenium, zink, mangaan en vitamine E
 • Verbetering van de spijsvertering en stofwisseling
 • Kan de stressfactor veroorzaakt door vervelende insecten verminderen