Pinksterweekend actie

Pinksterweekend actie

 

Om het Pinksterweekend extra speciaal te maken, hebben we een exclusieve actie voor Imima likstenen. Bij aankoop van drie Imima likstenen krijg je een vierde Himalaya liksteen gratis! Dit is een geweldige kans om je paard te verwennen en te zorgen dat ze alle voordelen van likstenen ervaren.

 

Tips voor het gebruik van likstenen:

  1. Plaatsing: zorg ervoor dat de liksteen op een veilige en gemakkelijk toegankelijke plek wordt geplaatst, zoals in de stal of in de weide. Bevestig de liksteen op een hoogte waar je paard comfortabel bij kan, maar vergroot dat het te laag hangt en het risico op morsen vergroot.

  2. Toezicht: hoewel likstenen over het algemeen veilig zijn, is het altijd verstandig om je paard in de gaten te houden tijdens het likken. Sommige paarden kunnen enthousiast likken, wat kan leiden tot overmatig gebruik. Controleer regelmatig de liksteen en zorg ervoor dat deze niet te snel wordt gebruikt.

  3. Aanvulling van water: Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je paard voldoende water tot zijn beschikking heeft, vooral wanneer ze regelmatig aan de liksteen likken. De consumptie van de liksteen kan de dorst van je paard vergroten, dus zorg ervoor dat ze altijd toegang hebben tot vers water om gehydrateerd te blijven.

  4. Houdbaarheid: Voor zo lang mogelijk plezier, plaats de liksteen op een schone droge plek.

 

Verzendkosten vanaf €4,99 en boven de €49,99 gratis verzending!