Product van de maand juni

Product van de maand juni! Waarom? Dat vertellen we je hier!

Imima Anti-insect Liksteen - De natuurlijke bescherming voor jouw paard

Als paarden eigenaar ben je altijd op zoek naar effectieve en veilige manieren om de gezondheid en het welzijn van je geliefde viervoeter te helpen. Deze maand willen we graag het product van Imima onder de aandacht brengen: de Anti-insect Liksteen. Deze liksteen is een innovatieve oplossing die niet alleen essentiële mineralen biedt, maar ook een natuurlijke bescherming tegen parasieten biedt.

Parasieten en insecten zijn een veel voorkomend probleem bij paarden en kunnen leiden tot diverse gezondheidsproblemen, zoals maagdarmproblemen, verminderde weerstand en verminderde prestaties. Het is van vitaal belang om parasieten effectief te bestrijden om de gezondheid van je paard te behouden. De Anti-insect Liksteen is speciaal ontwikkeld om dit te bereiken.

Wat maakt de Anti-insect Liksteen zo bijzonder? Ten eerste bevat deze liksteen een unieke samenstelling van mineralen en sporenelementen die essentieel zijn voor de gezondheid van je paard. Deze mineralen helpen bij het bevorderen van een gezond immuunsysteem en het onderhouden van een goede elektrolytenbalans.

Daarnaast is de Anti-insect Liksteen met natuurlijke ingrediënten die bekend staan ​​om hun anti-parasitaire eigenschappen. Deze ingrediënten kunnen helpen bij het afweren van externe parasieten, zoals teken, vliegen, mijten, muggen, luizen en vlooien. Dit betekent dat jouw paard niet alleen de noodzakelijke mineralen binnenkrijgt, maar ook een natuurlijke bescherming geniet tegen parasitaire infecties.

Een ander voordeel van de Anti-insect Liksteen is het gemak in gebruik. Je kunt de liksteen eenvoudig in de paddock, stal of op de weide plaatsen, zodat je paard vrij toegankelijk is van kan likken. Het is een handige en stressvrije manier om ervoor te zorgen dat je paard dagelijks de minimale mineralen en de bescherming tegen parasieten krijgt. Ideaal als je paard of pony bang is voor een vliegen spray! 

Bij STOER PAARD staan ​​kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. De Anti-insect Liksteen wordt geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen en bevat geen toegevoegde chemicaliën of Kunstmatige smaakstoffen. U kunt erop vertrouwen dat uw paard een hoogwaardig en veilig product biedt.

Geef jouw paard de natuurlijke bescherming die het verdient met de Anti-insect Liksteen. Zorg ervoor dat jouw paard niet alleen de juiste mineralen binnenkrijgt, maar ook een effectieve afweer heeft tegen parasieten. Bestel de Anti-insect Liksteen vandaag nog en zie hoe het de gezondheid en het welzijn van jouw paard ten goede komt.

 

Nu in juni geleverd met gratis mini Himalaya liksteen!

 

 Effect en voordelen:

  • Kan vervelende en schadelijke insecten zoals vliegen, muggen en vlooien afstoten
  • Kan de bloedsomloop bevorderen en het risico op trombose in slagaders voorkomen
  • Ondersteunt het immuunsysteem en kan bacteriële ziekten voorkomen
  • Bevordert het behoud van een neutrale pH van de maag
  • Antioxiderende werking door de mineralen ijzer, selenium, zink, mangaan en vitamine E
  • Verbetering van de spijsvertering en stofwisseling
  • Kan de stressfactor veroorzaakt door vervelende insecten verminderen