Equi-Amica

Stoerpaard.nl presenteert een unieke ervaring op Equi-Amica!

Het is bijna zover! Aanstaande zaterdag 24 juni 2023 zal Stoerpaard.nl met een opvallende stand aanwezig zijn op Equi-Amica, hét evenement waar paardenliefhebbers samenkomen om te genieten van een dag vol paardenplezier. Stoerpaard.nl, dé plek voor unieke cadeauartikelen en hoogwaardige likstenen voor paarden, belooft een onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers. Lees verder en ontdek waarom je deze kans niet mag missen!

Ontdek onze stand: Bij aankomst op Equi-Amica zal de Stoerpaard.nl stand je onmiddellijk opvallen. Met een sfeervolle en stijlvolle presentatie, trekt onze stand de aandacht van elke paardenliefhebber. Ons enthousiaste en deskundige team staat klaar om je te verwelkomen en je te begeleiden bij het vinden van de perfecte cadeauartikelen en likstenen voor jouw geliefde viervoeter.

Unieke cadeauartikelen: Stoerpaard.nl staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan unieke cadeauartikelen voor paardenliefhebbers. Van gepersonaliseerde stalborden tot elegante paardenbeeldjes, we hebben iets voor elke smaak en stijl. Laat je inspireren door onze exclusieve collectie en vind het perfecte geschenk voor jezelf of een paardenvriend.

Hoogwaardige likstenen: Verwen je paard met onze hoogwaardige likstenen, die niet alleen heerlijk smaken, maar ook essentiële mineralen bevatten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van je trouwe metgezel. Onze likstenen zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de voedingsbehoeften van paarden te voldoen en zijn een smakelijke en voedzame traktatie.

Deskundig advies: Bij Stoerpaard.nl geloven we in het delen van kennis en het bieden van uitstekende service. Ons team van paardenexperts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. Of je nu advies nodig hebt over de beste voedingssupplementen voor je paard of op zoek bent naar tips voor het decoreren van je stal, we staan voor je klaar om je te helpen.

Exclusieve aanbiedingen: Om deze speciale gelegenheid te vieren, biedt Stoerpaard.nl exclusieve aanbiedingen en kortingen aan op Equi-Amica. Profiteer van speciale prijzen op geselecteerde producten en bespaar geld terwijl je jouw paard verwent met hoogwaardige items. Mis deze kans niet om waarde en kwaliteit te combineren!

Bezoek Stoerpaard.nl op Equi-Amica: Equi-Amica biedt een unieke kans om Stoerpaard.nl persoonlijk te ervaren. Kom langs bij onze stand en ontdek ons uitgebreide assortiment aan cadeauartikelen.

Pinnen is mogelijk bij STOER PAARD!

 

Equi-Amica

10:00 - 17:00

zaterdag 24 juni 2023 

Vlaamseweg 9, 4458ND 's-Heer Arendskerke, Zeeland

Entree en parkeren is gratis