Winnaar van het Likstenen Pakket!

Winnaar van het Likstenen Pakket!

Lieve paardenliefhebbers,

Het is tijd om de winnaar van het geweldige Likstenen Pakket bekend te maken! Maar voordat we dat doen, willen we je hartelijk bedanken voor je deelname aan onze winactie. We hebben enthousiaste reacties ontvangen en het was geweldig om te zien hoeveel liefde er is voor paarden en ons bedrijf.

En nu, tromgeroffel, want de gelukkige winnaar van het Likstenen-pakket is...

🌟 LIAM THE GYPSY 🌟

Gefeliciteerd, Liam the gypsy! Je hebt zojuist een fantastisch pakket gewonnen met verschillende likstenen voor je geliefde paard(en). We hopen dat dit pakket een bron van plezier en voedzame traktaties zal zijn voor jouw paard.

We willen graag alle andere deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en de tijd die ze hebben genomen om deel te nemen aan de winactie. Blijf ons volgen op onze website en sociale media-accounts voor toekomstige winacties en updates over onze producten!

Voor de winnaar van het Likstenen-pakket, stuur alstublieft een e-mail naar info@stoerpaard.nl met uw contactgegevens en verzendadres, zodat we het pakket zo snel mogelijk kunnen verzenden.

Nogmaals bedankt aan iedereen die aan deze winactie heeft deelgenomen. We waarderen jullie steun en enthousiasme voor Stoerpaard.nl.

Blijf je paard(en) verwennen en geniet van de magische momenten samen!

Met vriendelijke groet,

Het Stoerpaard.nl-team