Afwezigheid EquiFair zuid

Beste paardenliefhebbers,

Met een mengeling van spijt en vastberadenheid willen we jullie laten weten dat Stoerpaard.nl dit jaar helaas niet aanwezig kan zijn op EquiFair Zuid, waar we zo naar uitkeken. Door een onverwacht auto-ongeluk zijn we genoodzaakt onze deelname aan dit geweldige evenement te annuleren.

Hoewel we teleurgesteld zijn dat we jullie niet persoonlijk kunnen ontmoeten en onze producten kunnen presenteren, willen we deze situatie ombuigen naar iets positiefs. Als teken van onze waardering voor jullie steun en om de teleurstelling te voorkomen, hebben we een speciale online aanbeveling voor jullie bedacht!

Online EquiFair Special : Gedurende het weekend van EquiFair Zuid zaterdag 2 en zondag 3 september 2023, bieden we al onze trouwe klanten een exclusieve korting van 5% op geselecteerde producten in onze webshop. Dit is onze manier om jullie te laten weten dat we aan jullie denken, zelfs als we er fysiek niet bij kunnen zijn.

Om van deze korting te profiteren, gebruik je eenvoudig de code EQUIFAIRZUID5 tijdens het afrekenen op onze website. Blader door onze collectie en ontdek hoogwaardige cadeauartikelen en likstenen voor jouw geliefde paard(en) tegen een verrassende prijs.

We willen jullie bedanken voor jullie begrip en geduld in deze tijd. Jullie steun betekent alles voor ons, we hopen dat jullie deze kleine actie waarderen als een teken van onze dankbaarheid.

Als er vragen zijn of als we je ergens mee kunnen helpen, wacht dan niet om contact met ons op te nemen via info@stoerpaard.nl. Wij staan klaar om je te helpen.

Be safe, blijf genieten van jullie paardenpassie, en we hopen jullie op het volgende evenement te zien!

Met vriendelijke groet,

Stoerpaard.nl Team