Even er tussenuit

Lieve klanten en paardenliefhebbers,

Het is tijd voor een welverdiende pauze! Het team van Stoerpaard.nl gaat zelfs tussenuit om op te laden en nieuwe inspiratie op te doen. Daarom willen wij u graag informeren dat onze webshop tijdelijk gesloten zal zijn tot en met 17 september.

We begrijpen dat je normaal bent aan de hoogwaardige producten en uitstekende service die Stoerpaard.nl biedt. We willen je onze dankbaarheid uitspreken voor je gemotiveerde steun.

Om onze waardering te tonen, hebben we een speciale kortingscode voor je klaargezet die je kunt gebruiken zodra we terug zijn op 17 september. Gebruik de code "PAARDENPAUZE" tijdens het afrekenen en ontvang 5% korting op je bestelling als dank voor je geduld.

We begrijpen dat je paard de beste zorg verdient en we kijken uit om je weer van dienst te zijn zodra we terug zijn. Ons team zal met hernieuwde energie aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat je paard aan niets te kort komt.

Blijf ons volgen op onze website en sociale media-kanalen voor updates over onze terugkeer en spannende nieuwe producten en acties die we voor jullie in petto hebben.

Mocht je dringende vragen hebben tijdens onze afwezigheid, verplicht dan niet om contact met ons op te nemen via info@stoerpaard.nl. Wij zullen ons het beste doen om zo snel mogelijk te helpen.

Tot ziens op 17 september! We wensen jullie in de tussentijd prachtige momenten met jullie paarden en zomers weer. Let er op dat je paard of pony genoeg zout binnen krijgt op warme dagen!

Met vriendelijke groet,

Het Stoerpaard.nl team