Likstenen

De likstenen een nieuw product wat wij van STOER PAARD erg graag aan je introduceren! Waarom een supplement geven als het gedoseerd kan? En nog mooier, je paard kan zelf kiezen wat hij of zij nodig heeft! Zonder ´troep´! Puur natuur met mineralen en kruiden, voor alle ingrediënten check je heel simpel de product pagina per liksteen. Wat is het nut van een liksteen? Lees het snel hieronder.

Er zijn speciale likstenen ontwikkeld waarmee paarden, ezels, runderen, koeien, geiten en schapen gemakkelijk mineralen, sporenelementen, vitaminen, essentiële oliën, kruiden en zelfs levende gist kunnen opnemen naar hun individuele behoefte.

Naast de pure MEDITERRANEO zeezoutliksteen en de eenvoudige PREMIUMBLOCK mineraalliksteen voor de basisverzorging zijn er speciale mineraallikstenen met vitaminen, biotine, zink of extra magnesium. Unieke producten zijn de EQUIBLOCK speciaal voor paarden, de ANTI-INSECT met insectenwerende formule en de PROBIOTIC met levende gist. De nieuwste ontwikkeling is het kruidenblok mineraalliksteen met een speciaal kruidenmengsel, dat door het hoge gehalte aan bitterstoffen en tannines het darm milieu wormvriendelijk maakt. 

Met behulp van onze likstenen kunnen deficiëntieverschijnselen en de daaruit voortvloeiende ziektes worden voorkomen. De dieren blijven vitaal en gezond en zijn beter bestand tegen ziektes.

In elk van onze likstenen zit jarenlange ervaring. 

 

De productie is zowel ISO 22000 als QS gecertificeerd. De likstenen worden in de EU ontwikkeld en in Griekenland vervaardigd volgens de sociale en milieunormen van de EU. Naast een goed gevoel brengt dit ook de lach van de Griekse zon bij ons en onze dieren.