Het verhaal van.. Jolien

Het verhaal van Jolien

"Ik dacht altijd dat mijn paarden alles hadden wat ze nodig hadden in hun voer en hooi, maar toen ik begon met het gebruik van likstenen, veroorzaakte ik een enorm verschil in hun gezondheid en gedrag."

Dit is het verhaal van Jolien, een paardenliefhebber en eigenaar van twee paarden, een volbloed en een Welsh pony. Jolien zorgde altijd goed voor haar paarden, gaf ze hoogwaardig voer en hooi en zorgde ervoor dat ze regelmatig beweging kregen. Toch zijn ze van mening dat haar paarden soms wat sloom waren en niet zo geïnteresseerd waren in hun voer als ze zouden moeten zijn.

Op aanbeveling van een vriendin die Jolien heeft aangeraden om likstenen van STOER PAARD aan het dieet van haar paarden toe te voegen. Na wat onderzoek koos ze voor een liksteen met mineralen en zout, die werd ontworpen om de voedingsbehoeften van paarden om te vullen.

In het begin waren haar paarden wat terughoudend en wisten ze niet helemaal wat ze met de likstenen moesten doen. Maar na een tijdje begonnen ze regelmatig te likken. Jolien is al snel een groot verschil in hun gezondheid en gedrag.

Haar volbloed was altijd al wat sloom geweest, maar met de likstenen was hij veel energieker en leek hij meer zin te hebben om te bewegen. Haar Welsh pony was altijd een kieskeurige eter geweest, maar sinds de likstenen begint hij zijn voer beter op te nemen.

Jolien veronderstelde zich dat de likstenen hielpen om de voedingsbehoeften van haar paarden beter te vullen en dat ze gezonder en gelukkiger waren. Ze begon andere paarden eigenaren in haar omgeving aan te bevelen om ook likstenen aan het dieet van hun paarden toe te voegen.

Vandaag de dag zijn de likstenen een groot onderdeel van het dieet van Joliens paarden. Ze gebruikten verschillende soorten likstenen om aan de specifieke voedingsbehoeften van haar paarden te voldoen en te merken dat ze altijd in topconditie zijn.

Als je op zoek bent naar manieren om de gezondheid en het welzijn van je paard te verbeteren, overweeg dan om likstenen of mineralen likstenen aan je dieet toe te voegen.

Zoals Jolien heeft ontdekt, kan dit een groot verschil maken in de gezondheid en het gedrag van je paarden.

Wil jij ook zo een verschil maken net als Jolien? Bestel de paardenlikstenen hieronder!